Beoordelingen

5.0/5 van 4 beoordelingen.
Fijne pension stal, voelt als thuis. In overleg is veel mogelijk. Het paardenwelzijn staat hier in een hoog vaandel.
Uw beoordeling
Zeer tevreden.
Toon meer
Top stal
Uw beoordeling
De perfecte plek voor je paard! Het prachtige bos van Apelbergen en het Noordlaarderbos om de hoek.. wat wil een ruiter nog meer.. Aan alles is en wordt gedacht. Zoals een schitterende kantine met uitzicht op de binnenbak, zodat je ook mee kunt kijken met de clinics die regelmatig worden georganiseerd op stal. Er zijn genoeg weides voor alle 20 paarden, ze hebben heerlijk de ruimte met kleine groepen (5 paarden), de stallen zijn heerlijk ruim en hebben allemaal een luik naar buiten. Eigenaresse Carlien heeft het beste voor met je paard en denkt graag mee. Ik sta hier nu bijna 3 jaar en heb mijn paard nog nooit zo goed in z'n vel gezien. Kortom een leuke en vooral gezellige stal!
Toon meer
Top bedrijf
Uw beoordeling
Carlien is een vriendelijk mens, oprecht en is super lief en goed met paarden. Haar stal ziet er geweldig uit. Ook hebben zij een prachtige boerderij met een mooi stuk grond. Mijn complimenten en het voelt als thuis komen. Groet Laura
Toon meer
Hele fijne stal
Uw beoordeling
Hele fijne stal. Mooie mix tussen recreatie en wedstrijd ruiters. Goede sfeer op stal. Toegankelijke eigenaar die ook aandacht besteedt aan de saamhorigheid door bijvoorbeeld het organiseren van clinics, buitenritten of pizza's bakken. Eigenaar altijd bereid om iets extra's te doen en met je mee te denken. Paarden worden top verzorgd en het ontbreekt ze aan niks. Er wordt veel geïnvesteerd in de faciliteiten op stal waardoor het steeds mooier en professioneler wordt.
Toon meer
Logo Pensionstal de Onneresch
FNRS logo
KNHS logo
SVP logo
fnrs-logo